Fejlesztések a domain és webhosting managementben

Az utóbbi hónapokban több kisebb nagyobb fejlesztést eszközöltünk a nextserver.hu/nextadmin felületén. Mivel ezekről nem volt eddig semmi információ, ebben a blogposztban pótoljuk:

  1. DNS szerkesztő: stabilabb lett, biztosabban használható
  2. Webtárhely és domain összekapcsolás: segítünk a felhasználónak ezt a kettőt összekapcsolni, 1 domain és 1 webtárhely vásárlása esetén automatikusan meg is tesszük helyette
  3. Feedback gyűjtés: mivel kiemelten fontos ügyfeleink véleménye, így a vásárlás végén 2 db villám kérdést teszünk fel. Az eddigi vélemények nagyon pozitívak!
  4. Domain státusz lock ki-, és bekapcsolása, illetve domainhez tartozó AUTH kód kiküldése: implementálva, ha a felhasználónk el szeretné vinni a domain nevét, szabadon megteheti – mindenképp egy kötelező fejlesztés, amivel régóta tartozunk magunknak. Reméljük kevés ilyen lesz ;-)
  5. Az egész nextserver.hu-ról elérhető kosár a menü jobb oldalán
  6. Biztonságtechnikai fejlesztések: részletesebben nem fejtjük ki, de mindenképp említésre érdemes, hogy ezen a téren is fejlődtünk

Miről olvashatsz itt?

Domain és webhosting piaccal kapcsolatos dolgokról, a Rackhost Zrt. napjairól, aktuális, vagy éppen kevésbé aktuális domain ügyletekről.

Ide írhatsz nekünk e-mailt: info@nextserver.hu

Facebook