NextAdmin – komplex domain kezelő rendszer hamarosan

Már tavaly felmerült az ötlete egy komplex ügyfél, és azon belül domain kezelő rendszer fejlesztésére. A piacon levő kész megoldások sajnos nem szállítják se azt a funkcionalitást, se azt a minőséget (pl. a széles körben használt WHMCS), amit kritériumnak állítottunk fel, így legfőképp saját fejlesztésként valósítható meg az elképzelés.

A rendszer lényege, hogy az ügyfél a szolgáltatásait nyomon tudja követni: számlákat, domaineket, levelezést, tárhelyeket könnyen átláthassa, kezelhesse es meg is rendelhesse. Mindezt egy könnyen kezelhető, modern felületen, amelyből a cPanel továbbra is elérhető.


Egy kisebb lista a funkciókról:
  • Egyszerűsített regisztráció (csak e-mail és jelszó), Facebook connect
  • Ticket rendszer
  • Több mint 20 domain végződés azonnali, automatizált regisztrációja
  • Online fizetés bankkártyával, vagy paypallal
  • Megosztható account hozzáférés és kosár

A rendszer persze nem csak az ügyfelek igényeit elégíti ki, hanem számunkra is kényelmesebbé, gyorsabbá teszi a munkát, amellyel az egyre növekvő igényeket jobban ki tudjuk szolgálni. Ergo az egy megrendelésre eső adminisztrációs overhead jelentős mértékben csökken, így olyan fontosabb dolgokra fordíthatjuk a figyelmünket, mint a support minőségének javítása, vagy új területek és piacok felkutatása.

A szolgáltatás terveink szerint júniusban indul, pontos dátumokat még nem tudunk mondani, de addig is álljon itt néhány kép ízelítőül (klikkre megnő):

Tárhely nézet, amelyen a tárhely szolgáltatáshoz kapcsolt domaineket lehet nyomon követni és menedzselni:

Bejelentkezés és regisztráció oldalunk teteje, a lényegre koncentrálva:

Domain regisztráció első lépése, a keresési eredményt mutató oldal:

Egy kis extra: újra designolt footer:

Miről olvashatsz itt?

Domain és webhosting piaccal kapcsolatos dolgokról, a Rackhost Zrt. napjairól, aktuális, vagy éppen kevésbé aktuális domain ügyletekről.

Ide írhatsz nekünk e-mailt: info@nextserver.hu

Facebook