Miért Nextserver?

A legegyszerűbb kérdés, amit fel lehet tenni. Miért válasszon minket? Természetesen amellett hogy szolgáltatásainkat kedvező áron adjuk, még számtalan fontos tényező számít. Egy olcsó szolgáltatót bárhol lehet találni – mi nem is az árversenyben akarunk győztesek lenni -, de egy megbízható, rugalmas és segítőkész céget annál nehezebb. Alant próbáltuk összeszedni a legfontosabb érveket:

Egyszerűség

Weboldalunkon pár perc alatt regisztrálhatja domain nevét és tárhelyét, melyet bankkártyával ki is fizethet. Így weblapját pár perc alatt az interneten tudhatja.
Továbbá a nextserver.hu-nál egy tárhelyhez több domain nevet is kapcsolhat, ezzel jelentős költség takarítható meg, mivel weboldalaihoz nem kell külön újabb tárhelyeket vásárolnia. Az újonnan vásárolt domain nevek könnyen hozzákapcsolhatóak a már meglévő tárhelyéhez. Ennek átlagos terhelés mellett semmilyen plusz költsége nincsen.

Megbízhatóság

Cégünk webfejlesztéssel is foglalkozik, ebből adódóan mikor “szerver problémákról” van szó, tudjuk mennyire fontos, hogy minél hamarabb megoldódjon a probléma és minden megfelelően működjön. Több éves webfejlesztői tapasztalatunknak köszönhetően, még hatékonyabban tudunk Önnek segíteni!

Rugalmasság

Amennyiben egyedi igénye lenne, vagy a meglévő csomagból hiányol valamit, vagy csak egy kis apróság nem stimmel, nyugodtan jelezheti felénk; kedvező, egyénre szabott árajánlatunkkal biztosan találunk Önnek megfelelő megoldást!

Minőség

Szervereink és szolgáltatásaink minősége érdekében folyamatosan monitorozzuk és karbantartjuk szerverparkunkat, mely kiemelkedő rendelkezésre állást nyújt.

Tekintse meg webtárhely, vagy domain ajánlatainkat.