Pénzvisszafizetési garancia

A Szolgáltató kötelezettséget vállal arra, hogy amennyiben a Megrendelő előfizet egy újonnan megrendelt szolgáltatásra, melynek megismerése, kipróbálása után, valamilyen oknál fogva nem elégedett annak minőségével, vagy nem azt kapja, amit várt, és ezt a megrendeléstől számított 30 napon belül jelzi az ügyfélszolgálaton, úgy a vételár egészét visszatéríti a következő feltételekkel:

  • A vételár kreditként kerül jóváírásra az ügyfél kredit oldalán, amely felhasználható a későbbiekben bármely szolgáltatás vásárlására.
  • Amennyiben a Megrendelő a szolgáltatás árának visszautalását kéri az ügyfélszolgálattól és kitölti a tőlük kapott pénzvisszafizetési kérelmet, úgy a Szolgáltató visszautalja magyar bankszámla esetén a szolgáltatás vételárának teljes összegét, míg külföldi bankszámla esetén az átutalási díjjal csökkentett összeget.
  • A visszatérítés a Nextserver valamennyi szolgáltatására igénybe vehető, de nem vonatkozik bejegyzett domain névre és kredit feltöltésre.
  • A pénzvisszafizetési garancia kizárólag új szolgáltatás megrendelés esetén érvényesíthető, azaz csomagváltás vagy szolgáltatás meghosszabbítása kapcsán nem vehető igénybe.
  • A Szolgáltató nem ad visszatérítést a szolgáltatás megrendelésétől számított 30 napon túl érkező igény esetén.

Jelen szabályzat a későbbiekben módosulhat, mely a módosítást követő új szolgáltatások vásárlására vonatkozóan lép életbe.